Inkl. moms Ekskl. moms

OneMed styrker markedspositionen i Benelux ved at erhverve Stöpler

Den 1. juli blev Stöpler, en leverandør og videnspartner inden for specialmedicinsk udstyr, instrumenter og forbrugsvarer til hospitaler, en del af OneMed. Ved at gå sammen styrker begge selskaber deres positioner inden for medicinske forsyninger til sundhedsinstitutioner i Holland, Belgien og Luxembourg.

 

"Med Stöplers stærke brands, iværksætterånd og innovative styrke, byder vi en af branchens store aktører velkommen til vores organisation,” forklarer en stolt Pieter-Jan Jongeling, administrerende direktør i OneMed Holland.

 

Ved at blive en del af OneMed, tager Stöpler et vigtigt skridt i sin 116-år lange historie. Hermed får Stöpler mulighed for at øge markedsandelene for de globale brands som selskabet distribuerer, herunder Karl Storz, Ansell og Trumpf. Kunderne får således tilbudt en produktportefølje i højeste kvalitet og førsteklasses service.

 

Stöpler leverer totalløsninger til hospitaler og andre sundhedsinstitutioner og tilbyder en bred vifte af produkter og relaterede services til næsten alle medicinske specialiteter, herunder anæstesi, urologi, kirurgi, ENT, endoskopi og ortopædi. Navnet ”Stöpler” fortsætter som et selvstændigt brand under OneMed-paraplyen. Sundhedsinstitutioner kan stadig bestille de samme kvalitetsprodukter og modtage de samme professionelle services, men kan derudover drage fordel af et større og bredere produktsortiment fra OneMeds globale leverandørnetværk. Overtagelsen har ingen konsekvenser for Stöplers personale, bortset fra at de kan videreudvikle sig i samarbejde med OneMed. De aktuelle lokationer bibeholdes også. OneMed Holland har mere end 400 medarbejdere fordelt mellem Eindhoven, Oss og Groningen. Stöpler har 100 medarbejdere fordelt mellem Utrecht, Bruxelles og Luxembourg.

 

"Som markedsleder er Stöpler en passioneret organisation med en lang historie og stor ekspertise,” siger Mark van de Camp, grundlægger af QRS og direktør for forretningsudvikling i OneMed Holland. ”Købet er helt i tråd med vores vækstambitioner i Benelux, og samarbejdet med Stöpler vil gøre os stærkere. Vi kombinerer den kundeorientering, der kendetegner begge organisationer, og den personlige opmærksomhed og professionalisme, der følger med dem, med fordelene ved vores internationale netværk. Dette er en vigtig milepæl for os, da vi sammen kan tilbyde endnu bedre og mere prisfornuftig pleje til alle. "

 

Eindhoven, fredag 2. juli 2021