Inkl. moms Ekskl. moms

OneMed har indgået aftale om at erhverve ZiboCare

OneMed A/S har netop indgået aftale om at købe den danske virksomhed ZiboCare A/S samt datterselskabet ZiboCare Danmark Aps.

 

ZiboCare A/S tilbyder et bredt og professionelt udvalg af trykaflastende og sansestimulerende hjælpemidler. Virksomheden er en markedsledende leverandør af hjælpemidler og løsninger til hospitaler, plejesektor, psykiatri, institutioner og det private marked. ZiboCare, der er beliggende i Horsens, vil fortsætte som selvstændig virksomhed under den nuværende ledelse og fortsat have et skarpt fokus på udvikling af produkter og koncepter.

 

Morten Nielsen, Administrerende Direktør, OneMed

 

"OneMed er primært kendt som leverandør af engangshjælpemidler til kommuner og regioner. Vi har dog gennem mange år haft et mindre program af flergangshjælpemidler - primært rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler. Vi har gennem et stykke tid ønsket at udvide vores tilstedeværelse i rehab-segmentet og synes, at vi med ZiboCare har fundet en perfekt partner, der er innovativ i både produktudvikling og markedstilgang. Samtidig er vi sikre på, at vi med OneMeds stærke europæiske tilstedeværelse kan hjælpe ZiboCare til at vokse på nye markeder."

 

Jeannette B. Denker, Administrerende Direktør, ZiboCare

 

"Dette bliver et rigtig spændende nyt kapitel for ZiboCare A/S og ZiboCare Danmark ApS og alle vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har som mål at yde en høj service til sundhedssektoren med de produkter og ydelser vi tilbyder markedet. Vi ønsker at gøre en reel forskel, og vægter fagligheden og innovative løsninger højt.  Vi ønsker at tage et medansvar for at skabe de bedste rammer for sundhedssektoren, indenfor de områder vi arbejder med. Med OneMed som de nye ejere af ZiboCare, har vi fundet en ejer med et tilsvarende værdisæt, og som kan være med til yderligere at accelerere ZiboCares udvikling og vækstpotentiale."