Inkl. moms Ekskl. moms

Om OneMed

OneMed er aktiv på 12 markeder i Nord- og Østeuropa og har en stærk lokal tilstedeværelse med kontorer i hvert land. Udover Danmark, opererer vi i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet og Slovakiet. Find alle sites i OneMed her.

OneMed giver dig én indgang til medicoprodukter. Og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger.

Vi betragter os som et varehus med kvalitet på hylderne, mennesker i øjenhøjde og faglighed i fokus. Vi ved, at et dynamisk samarbejde med vores kunder fører til de bedste løsninger, og derfor tilbyder vi fleksible produktvalg, kvalificeret rådgivning og effektiv håndtering. Vi kalder det helhedsvalg, hvor ’hverdagens faglighed’ sikrer borgernes tryghed, patienternes sikkerhed og kundernes økonomi.

Som en del af OneMed Group, der er Nordens førende leverandør af medicoprodukter, har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Som dansk totalleverandør bringer vi den globale innovation ind i vores kunders lokale hverdag. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet på sygehuset og til indkøberen bag skrivebordet.

Fagligheden er forudsætningen, kvaliteten er selvskreven, servicen er uundgåelig. Og selvfølgelig kommer det hele i én pakke fra én medspiller. 

 

Se præsentationsvideo af OneMed
- klik på videoen nedenfor