Inkl. moms Ekskl. moms

En del af OneMed Group

OneMed Gruppen blev dannet i juli 2006, da CapMan fondene, andre investorer og ledelsesmedlemmer fra Tamro Gruppen overtog Tamro MedLab divisionen, bestående af forretningsenheder i Finland, Sverige, Danmark, Norge og de baltiske stater.

I november 2007 blev gruppen kompletteret gennem opkøb af Förbandsmaterial AB og Selefatrade AB i Sverige. I marts 2007 bidrog købet af WL-Medical Oy, Finland med en ny kompetence til gruppen indenfor kardiologi og relateret diagnostik. I december 2007 ekspanderede OneMed Gruppen yderligere med opkøbet af Hand-Prod Sp. Z.o.o. – en af de førende grossister af medico-produkter i Polen. I juli 2008 tilsluttede Simonsen Material AB, en svensk distributør af medico-produkter, sig gruppen – og udvidede OneMeds markedstilgang til de lokale amter og private sundhedssegmenter. Seneste opkøb fandt sted i januar 2015, hvor Bosmann Medical Devices blev en del af OneMed Group.

Den positive vækst har betydet, at OneMed Gruppen med en indtjening på EUR 400 millioner og ca. 900 ansatte, er blevet en af de ledende leverandører af medico-produkter i Nordeuropa.

Gruppens mål er at udvikle sig og vokse til den førende og mest professionelle, kundeorienterede og innovative grossistvirksomhed indenfor medico-produkter i Nordeuropa.