Karriere i OneMed? 

Vil du være med til at gøre en forskel?

Forskellighed er en styrke, og hos OneMed tror vi på mennesker med forskellige kompetencer, perspektiver, personligheder og baggrunde. Ved at kombinere vores talenter, udvikler vi sammen en unik kompetence, som gør os stærkere. Sammen er vi garant for OneMeds gode service og kvalitet på hylderne.

Vi har en mangfoldig gruppe af medarbejdere og håber at tiltrække mange flere i de kommende år. Når vi udvikler os som individer, så udvikler vi os som virksomhed.

For at vi kan lykkedes med at forbedre markedsvilkårene i sundhedssektoren og skabe bedre resultater, er vi afhængige af, at vores kunder viser os tillid. Tillid er et bærende element i sundhedssektoren, hvilket vores medarbejdere hver dag er med til at sikre. Vi holder, hvad vi lover vores kunder og borgere med bevilling på kropsbårne hjælpemidler.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kultur

OneMed er en arbejdsplads med mennesker i øjenhøjde og faglighed i fokus. Vi har en uformel og flad virksomhedsstruktur, der gør, at du som medarbejder har gode muligheder for at blive involveret og få ansvar for virksomhedens udvikling. Hos os er forbedringsforslag ikke en floskel, men en motiverende kultur, der involverer alle medarbejdere.

  

Vi er ambitiøse, når det gælder vores psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Vi skal og vil have et sikkert og sundt arbejdsmiljø og tager ansvar for at få det. Senest fik vi i 2021 fornyet vores grøn smiley fra Arbejdstilsynet. Ved at have en proaktiv tilgang til vores arbejdsmiljø og sikre, at vi forholder os til ændringer, som har betydning for arbejdsmiljøet, har vi valgt at revidere vores arbejdspladsvurdering hvert år.

Hvordan er det at arbejde i OneMed? 

Faglig dygtiggørelse og sammenhold på tværs af afdelinger

”Som salgskonsulent har jeg et utrolig bredt og spændende arbejdsfelt, hvor jeg kan kombinere min faglighed som sygeplejerske og mit drive og lyst til at arbejde med salg. Min hverdag er meget varieret, og jeg samarbejder med en bred vifte af sår-, kontinens- og -stomisygeplejersker, men også SOSU-assistenter samt sagsbehandlere i de danske kommuner. Jeg deltager således i møder om det sortiment, vi leverer til kommunen, løser konkrete udfordringer for én af kommunens bevillingsborgere eller afholder produktundervisning for plejepersonale i kommunen.

Jeg værdsætter, at vi har styr på vores processer og arbejder efter et meget højt etisk kompas og adfærdskodeks. Det betyder meget for mig. Samtidig er der et godt arbejdsmiljø og døren står altid åbent til chefen såvel som til vores direktør.

I OneMed er der rig mulighed for at lære og blive udfordret. Vi har et fantastisk sammenhold, som betyder at jeg er tryg, og sammenholdt med en stor portion selvmotivende adfærd gør det, at jeg både kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med mit team eller andre afdelinger i OneMed. Alt sammen medvirker dette til, at min arbejdsglæde er høj”. 

Rikke Krintel Ravn

Salgskonsulent for OneMed’s kommunale kunder
Uddannet Sygeplejerske

Søren Halkjær

Analyseansvarlig projektleder
Cand. Merc. (økonomistyring), Aarhus Universitet

Projektleder og analyseansvarlig

”I rollen som projektleder har jeg ansvaret for rettidig aflevering af tilbud. Det vil sige afholdelse af møder, indsamling af information, oplæg til prisstrategi, udarbejdelse af bilag og færdiggørelse af det endelige tilbud. En væsentlig del af forretningen i OneMed bygger på EU-udbud, og det er en stor fordel, at vi er flere projektledere, som har en god viden om denne udbudsform.

I rollen som analyseansvarlig arbejder jeg med forskellige analyser, heriblandt lønsomhedsanalyser. De seneste år har vi udvidet vores produktportefølje og er gået ind i nye forretningsområder. Det er derfor helt essentielt, at vi har en solid indsigt i virksomhedens lønsomhed, så vi løbende kan evaluere hvert område.

Jeg har altid haft en stor interesse for sundhedsområdet – både fra studietiden og mit tidligere job ved Sundhedsforvaltningen i Aarhus Kommune. Samtidig har jeg en baggrund som økonom. Derfor er arbejdet ved OneMed et godt match for mig. Her kan jeg arbejde med et område i rivende udvikling, og jeg kan anvende mine økonomiske kompetencer. Desuden tilbyder arbejdspladsen en høj grad af frihed, således at det er muligt at holde en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.”