Kunde hos OneMed

Vi er ikke alene din produktleverandør – vi er også din faglige samarbejdspartner.

 

Markeder

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet på sygehuset og til landets praktiserende læger.

Udover gode produkter tilbyder vi de services, vi ved, hjælper dig med at sikre effektiv behandling og det bedste resultat.

Vores produktsortiment er under konstant udvikling, og som del af Asker Healthcare Group har vi et bredt samarbejde med producenter og fagpersonale i hele Europa. I OneMed producerer vi også vores egne produkter under evercare- og Selefa brandet.

Sortimentet er bredt sammensat og dækker områder som blandt andet OP-tekstiler, sårpleje, stomi, inkontinens, urologi, diabetes, personlig hygiejne, sterilemballage og handsker.

Produkter og services målrettet dig

Kommunale kunder

OneMed er altid indenfor rækkevidde, og et opkald på telefonen eller et klik på musen giver dig adgang til nem bestilling. Vores faglige konsulenter og specialuddannede sygeplejersker står klar til at hjælpe med alt, lige fra praktiske problemer og akutte udfordringer til produktspørgsmål. Hos os får du én samlet adgang til seriøs sparring, løsningsorienteret rådgivning og faglig produktvejledning.

Vore faglighed er en forudsætning for at kunne tilbyde dig den bedst mulige service, det bedste produkt og den bedste løsning.

Men faglighed handler også om en naturlig interesse i at være opdateret på markedets udvikling, fordi det er en menneskelig drivkraft at vide, at man er god til det, man gør. Vi tilrettelægger dine løsninger i et tæt samarbejde med dig, så vi sammen sikrer det bedste produktvalg og den bedste oplevelse til det konkrete behov – økonomisk, funktionelt, praktisk og fagligt.

Det betyder bedre bestillingsprocesser og større borgertilfredshed.

Book et møde

Praktiserende læger, speciallæger og privathospitaler

Har du brug for sparring i indretningen af en ny klinik, eller ønsker du rådgivning og tilbud på en af vores ergonomiske prøvetagningsstole? Det kan også være, at du mangler ekstra hænder til løbende opfyldning af produktdepotet?

Med OneMed som samarbejdspartner får du din personlige salgskonsulent, som er specialiseret i salg til lægeklinikker og privathospitaler. Vi er bevidste om, at tid er en afgørende faktor, og vi hjælper dig effektivt med at få matchet dine behov og udfordringer med de rette produkter og services, så du kan bruge tiden på dine patienter.

Mange af vores kunder vælger at blive OneMed Plus kunde for at få fuldt udbytte af vores tilbud og services. Som OneMed Plus kunde får du en samarbejdspartner indenfor uddannelse, produktviden og undervisning. Og så får du kvalitetsvarer til markedspriser, fri fragt og et stort katalog af medlemsservices og -fordele.

Book et møde

Regionshospitaler og offentlige institutioner

Hospitalets hverdag er hektisk med fokus på høj kvalitet, effektivitet, patientsikkerhed og hensyntagen til overordnede økonomiske rammer. Det ved vi, og det har vi stor respekt for.

Vi er et dedikeret team af bl.a. erfarne produktspecialister. Med opdateret viden tilbyder vi kvalificeret rådgivning i specifikke produktspørgsmål og vejledning i praktisk håndtering i hverdagen. Vi er altid klar til at finde løsninger i et tæt samarbejde med dig. Vi er specialister i at levere medicinsk udstyr til regionshospitaler og offentlige institutioner. Vi er aktive spillere i alle offentlige dialogmøder og høringer forud for udbuddet, og så har vi mere end 35 års erfaring med at levere kvalitetsprodukter til skarpe priser.

I tæt samarbejde finder vi løsninger, der sikrer det bedste produktvalg og den bedste oplevelse til det konkrete behov – fagligt, funktionelt, praktisk og økonomisk. Vi er ikke alene din produktleverandør, vi er også din faglige samarbejdspartner og derfor en naturlig del af dit professionelle netværk.

Book et møde